Може би ви се струва твърде рано да се говори какво ще бъде модерно през пролетта и лятото тази година. Още по-невероятно може би ви се струва, че и мъжете се интересуват от мода. Независимо от това в  света на модата всичко върви с пълна пара. Затова ние сме се заели със задачата, да ви информираме какво ще бъде актуално тази година. 

Ако трябва да дефинираме модните тенденции тази година, то те са свързани със свежест, почивка и колкото се може повече време сред природата.  Цветовата гама варира от ярки до по-земни цветове, които  ни заобикалят в реалния свят.  Най-общо казано, тази година цветовете ще имат за задача да предизвикват много емоции в нас.

 

Игликовото жълто рязко може да ни напомни за слънчевите топли дни, а цвета кале може да ни пренесе на планината или далечен островен рай.  Дизайнерите са се постарали да се обхванат всички чувства и емоции, които пораждат тези два прекрасни  сезона. 


Както може да се очаква, водещо място заема синьото в три нюанса.  Ниагара е един от тези нюанси. Логично е той да ни пренесе в атмосферата на водопада Ниагара, където само звука от спускането на водата и чистият въздух имат значение. 


Вторият нюанс синьо е лапсис.  Ако искате да демонстрирате силата на вътрешния си потенциал, то този цвят е за вас. Той ще ви предаде увереност и ще плените всеки, който ви погледне. 


Третият нюанс е островен рай. Той съчетава в себе си синьо и лек оттенък на зеления цвят.  С него ще се пренесете в духа на пролетта и екзотични места.  Искате ли да избягате на далечен и безлюден остров? Ако отговорът е да, то с този цвята можете да постигнете това, макар и във въображението си. 

Ако много ви липса лятото и не можете да чакате летните месеци да дойдат, то предизвикайте лято в гардероба си.  Както вече споменахме, игликовото жълто ще бъде на мода тази година. То ще пренесе топлината и позитивната енергия на лятото във вашия дом. 

Оранжевото тази година също ще бъде сред модните цветове. Логично е, че то представлява огнената сила на лятото. 

Зелено-жълтото пък напомня за цвета на листата и тревата, както и свежестта, която носят. 


Калето определено е идея, която ще ви предостави допълнителна свежест. То представлява желанието на човека да се приближи до природата, както и очевидната връзка между природата и човечеството. Ако обичате тъмни нюанси, това е цветът за вас. 


Лешникът може да се определи като преходен цвят между двата сезона. Той е подходящ не само за пролетта и лятото, но и за есента и зимата. 

Както виждате много от цветовете, които ще бъдат актуални в близкото бъдеще, са подходящи за всеки един период от годината. Но ако наистина искаме да усетим това, което носят тези цветове, то тогава да се приготвим да избягаме на далечни бленувани места.  Какъв по-добър начин да се насладим на природата от това ѝ се отдадем напълно.  Цветовете през тази година ни призовават именно това – да излизаме по-често и да дишаме свеж и чист въздух, да обърнем внимание на това, което ни заобикаля и да забележим чудесата на природата.

Еволюция в съвременната мъжка блуза – есенни тенденции
Съвсем доскоро, традиционната мъжка блуза бе по-скоро базова тениска или блуза с дълъг ръкав, която мъжете съчетаваха било то с любим суитчър, или...
Мъжете, модата и уискито
Връзката между мъжете, модата и уискито датира от незапомнени времена. Всъщност, първата асоциация, която ни изниква, стане ли дума за уиски е добре о...