Съвсем доскоро, традиционната мъжка блуза бе по-скоро базова тениска или блуза с дълъг ръкав, която мъжете съчетаваха било то с любим суитчър, или с риза. Днес, нещата стоят по друг начин, а модните къщи и дизайнери все по-осезаемо поставят акцента в мъжката визия именно посредством оригиналната, различната, нетрадиционната мъжка блуза.  


Това е и днешната ни тема – впечатляващата еволюция в съвременната мъжка блуза и по-конкретно настоящите есенни тенденции за 2016 година. Вижте подробностите, които трябва да имате на предвид, преди да тръгнете на пазар за страхотни, топли и актуални мъжки блузи:


  1. Ярък образ VS Семпъл джентълмен

Линията на цветовете в съвременната мъжка блуза не поставя никакви ограничения, а напротив – позволява на всеки един стил да се открои и подчертае подобаващо. В тази връзка, съвременната мъжка блуза за есента (а дори и за зимата) е или в изключително ярък нюанс: червен, електриково, жълто, оранжево или в стандартно семпло синьо, сиво или черно.

  1. Моята щампа, моето АЗ

Щампата на днешната мъжка блуза е начинът да изразиш не просто себе си, а своята философия за живот. И дори това да ви звучи твърде помпозно и прекалено, ще се убедите в противното веднага след като огледате актуалните модели мъжки тениски със щампи, сред които ще намерите дори своето мото за успех било то с жените, или в работата.

  1. Не ме предизвиквай, не виждаш ли, че съм с блуза с военна апликация?

Наскоро в България се заговори за връщането на задължителната казарма. Не, спокойно, няма да обсъждаме ЗА и ПРОТИВ такова решение, но ще кажем, че със сигурност, идеята предизвиква доста явни женски пристрастия към мъжете с военна униформа. Изводите оставяме за вас, скъпи господа. А в нашия магазин, междувременно, можете да намерите оригинални идеи за блуза с военна апликация.

Дънките, кройките и обувките.. Ами сега?
Денимът е универсалният чифт панталон във всеки един мъжки гардероб. Без значение дали става въпрос за поредното градско конте, вживяващо се напоследъ...
Актуални цветове за сезон пролет-лято 2017
Може би ви се струва твърде рано да се говори какво ще бъде модерно през пролетта и лятото тази година. Още по-невероятно може би ви се струва, че и м...