Мъжкото яке е топ облекло за предстоящите два студени сезона – есента и зимата. Няма спор, че ако през лятото можехте да минете с някой плътен суитчър, или с хубав спортен пуловер с качулка, то сега, господа, якето е от особена необходимост. Разбира се, за да изберем мъжки якета, не е важно само да мислим за фактора топлина и предпазване от обичайните неприятни климатични условия на есента и зимата: вятър, сняг, дъжд, влага. 


Важно е да сме наясно и с последните актуални тенденции. Дори да не сте кокони като дамите, не е редно да ходите с дрехи в демоде дизайн. Това най-малкото ще повлияе на вашата репутация, а в много случаи, както знаем добре, дрескодът и отличният външен вид биха били първите врати, които да се отворят пред вас за бъдещи успехи и полезни запознанства. Ето защо днес сме изцяло на прицел за модерни мъжки якета
. Ще ви дадем бързи, но много ефикасни насоки на какво да обърнете внимание, когато сте на обиколка по магазините или сте решили да се спрете на изгоден и качествен модел от нашия онлайн магазин:


  1. Изчистени кройки

В частност, говорим за добре познатите прави кройки на съвременните мъжки якета. Обикновено, те са тип балон, но вървят по естествения ви силует. По този начин, нито твърде слабата, нито по-закръглената фигура биха ви притеснявали.

  1. Асиметрия в цветовете

Не че ще трябва да бъдете цветни като дъгата през тази зима или есен, но е факт, че е актуално да се носят мъжки якета в определен основен цвят и ръкави в контрастен нюанс. Отдалеч, тази концепция наподобява визията на спортно-елегантната комбинация от елек и пуловер, която е не по-малко удачна за късна есен, например.

  1. Топ материи на прицел

Спирайте са на непромокаеми материи, но не се колебайте да изберете и официално яке в кожа или интересни предложения за мъжки якета с лъскава материя. Последните са тотален хит на сезона! Въпросът е дали ви стиска да ги пробвате!

Мъжките цветове ЕСЕН/ЗИМА 2016
За Е/З 16/17, доминиращите мъжки палитри, потвърждават един различен стил, поставящ подновен акцент върху съвременният спорт. Вдъхновени от така горе...
Колекция тениски Just Cavalli
Когато стилът, качеството и това да изглеждаш отлично са от значение, когато държиш да имаш най-доброто, избираш две думи JUST CAVALLI. ...