Да бъдеш мъж не винаги означава, че ще знаете най-бързия или най-добрия начин да си намерите работа или да станете най-предпочитаната компания. Ръководства и всякакви правила са склонни да ни заобикалят, колкото и да се съобразяваме с тях. Ето няколко трика, които ще ви направят любимеца на компанията или ще ви помогнат да направите отлично впечатление на новото работно място, да удивите околните със сръчността си. 


Поддържайте дънките си чрез замразяване


Това е един спорен въпрос, който беше популярен за известно време, но смятаме, има в себе си известен резон, тъй като изпълнителният директор на Левис категорично забрани дънките да се перат в пералнята. Прането на дънките често нарушава естествения цвят, но да не ги перем също не е решение, освен ако не искате да приличате на някой бездомник. 

Решение: пъхнете ги във фризера за една нощ. Така ще убиете миризмата, причинена от бактерия и ще съдействате за запазване на естествената тъкан. Все пак ви препоръчваме да перете дънките си веднъж на всеки два месеца или се съобразете с честотата на носенето им.


Сгънете блейзера без да го намачкате


Смятате ли се за невероятно стилен и завладяващ мъж? Облеклото е един от основните начини да направите добро впечатление и да ви обявят за стилен мъж.

Изключително важно е да имате невероятната способност да обиколите половината земно кълбо и 5 минути след като сте отворили куфара си да облечете дрехи без нито една гънка.

За да го постигнете, трябва да сгъвате дрехите отвътре навън. В интернет пространството има достатъчно видеоклипове, които показват начина.

Да можете да определите дали панталоните ще ви станат без да се налага да ги пробвате.

Няма свободна пробна в магазина? Няма проблем! Има един прост начин да разберете дали вашият любим новооткрит чифт панталони ще ви бъде по мярка. Използвайте като мярка дължината на предмишницата. Дължината на ръката от юмрука до лакътя приблизително отговаря на размера на талията. Уверете се, че копчето и са добре затворени и ръката ви се вмъква удобно. Опитайте това със ваш настоящ чифт панталони, ако все още сте скептични към този начин на проба.


Използвайте лед за премахване на дъвка


На повечето от нас се е случвало да съсипем скъпия си панталон с дъвка, която незнайно къде ни е намерила. Мнозина не знаят или пък не вярват, че дъвката може да бъде отстранена с помощта на кубче лед.

Според някои запознати, достатъчно е да поставите кубчето лед върху дъвката за 15 минути, но ние ви съветваме да оставите дрехата във фризера, както при точка 1. Така няма да имате проблем с непрекъснато топящия се лед, изтръпналите от студ пръсти. След като извадите дрехата от фризера, можете просто да отлепите парчето дъвка и няма да има и следа от нея.

Премахнете петната от червено вино с помощта на бяло вино

Бялото вино разтваря антоцианина от червеното вино. Важно е, обаче, веднага след нанасянето на бялото вино, да изперете дрехата с почистващ препарат, за да не се получи избелване на тъканта. На бяла риза най-лесно можете да определите колко време да стои накисната в бяло вино.


Предотвратете бързото отшумяване на летните аромати


Всеки обича лятото, но когато става дума за афтършейв, любимият ви летен аромат може просто да се изпари от кожата няколко минути след като сте го нанесли. Решението е да се прилага в по-нетрадиционни области на тялото, за да се осигури приятен полъх и да се задържа за по-дълго време. Гърдите и бицепсите обикновено са добро начало, за разлика от врата и китките. Там скоростта на изпарение е значително по-бавна. За да се запази по-дълго аромата, нанесете овлажнител на тялото преди полагането на аромата, така кожата ще задържи аромата многократно по-дълго.

Тагове: съвети мода
Как формата на тялото определя дрехите, които ще носите
Гледате се в огледалото и все не можете да установите прилика с това на вашият кумир в стилното обличане. Това се случва при 99 от 100 мъже. И няма ка...
Най-често срещаните грешки в пролетния мъжки стил
Лятото идва - започнахме да позабравяме за зимата. Точно този момент от прехода между двата сезона и непостоянното време карат хората да се чудят какв...