Обикновено дамите са тези, които са склонни да похарчат солидна сума пари, за да изглеждат безупречно.  Днес обаче и господата могат да ги достигнат, та и надминат в това отношение. Вижте 10-те най-скъпи мъжки дрехи и аксесоари, които можете да си купите. 


1. Боксерки Hermes Woven – 470 долара 

Ще започнем с бельото. 470 долара не са никак малко за долно бельо! 2.  Портфейл  с биометрични данни DUNHILL – 1 400 долара 

Този портфейл е изработен от кожа и може да се свърже с вашия телефон чрез Bluetooth.  Също така, можете да го отключите и с пръстов отпечатък.  Ако се страхувате да не го загубите, недейте.  Звукова аларма ще се включа веднага щом засече отдалечаване от смартфона на повече от 5 метра. 


3. Обувки BERLUTI RAPIÉCÉS REPRISÉS – 1 900 долара

Дизайнерът е Олга Берлути. Тя твърди, че тези обувки пасват удобно и са като маратонки. С тях могат да се извършват всякакви спортни дейности. Подходящи са както за ежедневието, така и за по-официални случаи. 


4.  Парфюм CLIVE CHRISTIAN NO.1 

Чудите ли се дали има парфюм, който да струва цяло състояние. Е за обикновения човек този парфюм е CLIVE CHRISTIAN NO.1. Цената му е 2 350 долара. 


5. Риза ETON’S 80TH ANNIVERSARY

Всеки един мъж иска да изглежда елегантно. Въпросът е дали е готов да плати цената за това? Оказа се, че една от най-модерните и елегантни ризи струва 45 000 долара.  Изработена е от египетски памук и разбира се по нея има диаманти. 6. Пътна чанта DOMENICO VACCA

Едва ли бихте си представили, че ще похарчите хиляди долара за една пътна чанта. Е очевидно има хора, които биха го направили, иначе нямаше да се предлага подобно нещо. Цената на чанта DOMENICO VACCA е 48 000 долара.  Цялата чанта е изработена от кожа на алигатор. 


7. Вратовръзка SATYA PAUL DESIGN STUDIO

Продължаваме да вдигаме цените и стигаме до 220 000 долара. Толкова струва вратовръзката SATYA PAUL DESIGN STUDIO. Тя е направена изцяло от фина коприна. Орнаментацията ѝ се състои от 150 грама злато и 271 диаманта. За пръв път е показана на модно шоу в Мумбай, Индия.  Дизайнът е вдъхновен от холивудската звезда Салман Кан. 


8. Костюм MILLION DOLLAR DANDY

Помисляли  ли сте си, че можете да дадете около 1 милион долара за костюм? Едва ли отговорът е да, но факт е, че има такова нещо. Костюмът MILLION DOLLAR DANDY струва точно невъобразимата цена, която казахме.  Това е най-скъпият костюм в света и създаден от лондонската компания Frosdick.


9. Копчета за ръкавели JACOB & CO. Cufflinks

И ако сте скандализирани след шокираща цена на костюма, то има какво още да ви представим. Тези симпатични копчета за ръкавели струват точно 4,2 милиона долара.  В центъра на всяко едно е сложен 10,5 каратов жълт диамант. Останалата част е направена от 18 каратово злато. 

10. THE HUBLOT

Това е един от най-скъпите часовници в света. Изработен е от 18 каратово злато. Ослепителният си блясък дължи на 1 282 диаманта.  Цената на това прекрасно, блестящо бижу е 5 милиона долара. 


Мъжете, модата и уискито
Връзката между мъжете, модата и уискито датира от незапомнени времена. Всъщност, първата асоциация, която ни изниква, стане ли дума за уиски е добре о...
7 навика на велики хора, бизнес икони и вдъхновяващи личности
Сигурно сте се чудели как велики хора, бизнес икони и вдъхновяващи личности са постигнали своя успех  и са станали такива, каквито са.  Ще в...